Missä mennään, Kemin sosiaali- ja terveyspalvelut?

Tähän kysymykseen haettiin ja saatiin vastauksia, kun sosiaali- ja terveyspalvelujohtaja Liisa Niiranen kävi päiväkahvin merkeissä juttelemassa Kemin Eläkkeensaajien keskiviikkokerhossa ajankohtaisista asioista.

Terveyskeskuslääkäreitä on tällä hetkellä Kemissä hyvin ja ensi vuodelle lupeissa vielä lisää vakansseja, se oli hyvä tieto. Hyvä tieto oli myös se, että keskitetyt lääkäripalvelut yhteen pisteeseen keskustaan ovat onnistuneet ja olemassa olevat resurssit voidaan käyttää nyt tehokkaasti hyväksi. Ainahan parantammista löytyy, mutta suurimman haasteen tuo myös Kemiin tulossa oleva sote-uudistus. Lakipykäliä sorvataan mutta milloin ollaan valmiita toteutukseen ja millaiseen, sen näyttää aika.

Kemin Eläkkeensaajien vieraana on käynyt kuluneen vuoden aikana Kemin kaupungin johtavia viranhaltijoita kaupunginjohtajasta alkaen ja se on ollut todella antoisaa. Olemme saaneet ajankohtaista tietoa ja samalla olemme saaneet kasvot monelle viranhaltijalle, joista saamme lukea lehdistä ja muista tiedotusvälineistä. Suuri kiitos kaikille, Kemi on todella hyvä ja kaunis paikka asua. Viranhaltijat ja luottamushenkilöt yhdessä tekevät tästä kaupungista taloudellisten resurssiien puitteissa ihmisen mittaisen ja arvoisen kaupungin. Kemin kauniit talvivalot on sytytetty, nautitaan niistä ja joulun odotuksesta.

Kemin Eläkkeensaajat

Maire Pallas

Liisa Niiranen kerhossa 004-1 pieni